Πόσο επικίνδυνο είναι το Solarium;
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Λειτουργία

Τόσο ο ήλιος όσο και τα κρεβάτια μαυρίσματος εκπέμπουν υπεριώδη (UV) ακτινοβολία που προκαλεί αποτελεσματικά το μαύρισμα του δέρματος. Αυτό που κάνει το solarium διαφορετικό από το φυσικό φως είναι ότι το σώμα βομβαρδίζεται με συγκεντρωμένες υπεριώδεις ακτίνες για να επιταχύνουν τη διαδικασία μαυρίσματος.

3 2 1024x

Πλεονεκτήματα

Οι υποστηρικτές του solarium συχνά αναφέρουν τα αισθητικά οφέλη της διαδικασίας. Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν κρεβάτια μαυρίσματος ισχυρίζονται επίσης ότι είναι πιο χαλαροί και χαρούμενοι, eπειδή το υπεριώδες φως βοηθά στην παροχή και τη σύνθεση βιταμίνης D. 

Μειονεκτήματα

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανέλυσε την χρήση του solarium και το γενικό του αποτέλεσμα. Όσο ελκυστικό και αν είναι, το solarium δεν είναι τόσο καλό όσο φαίνεται. Ενώ είναι αλήθεια ότι βοηθά στην παροχή βιταμίνης D, το φυσικό ηλιακό φως που αναμιγνύεται με τη διατροφή είναι ασφαλέστερο και εξίσου αποτελεσματικό. Τα κρεβάτια μαυρίσματος έχουν συνδεθεί με πολλές δερματικές παθήσεις, όπως η πρόωρη γήρανση και ο καρκίνος του δέρματος. Με την πάροδο του χρόνου, μπορούν επίσης να βλάψουν τα μάτια και ακόμη και να αποδυναμώσουν το ανοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα την ευαισθησία σε λοιμώξεις.

Tan lines

 

Προειδοποιήσεις !!!

Επειδή όμως ξέρω ότι δε θα σταματήσεις να κάνεις solarium τουλάχιστον κάν'το σωστά! Πρώτα από όλα διάλεξε με προσοχή το κέντρο αισθητικής που θα επιλέξεις. Το solarium έχει καταντήσει να γίνεται ακόμα και σε σπίτια...γεγονός απαράδεκτο! Επιπλέον, παρακάτω σου έχω ορισμένες συστάσεις από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας για τη μείωση των κινδύνων που σχετίζονται με το μαύρισμα. Πρώτον, αποφύγετε το υπερβολικό μαύρισμα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να περιμένεις τουλάχιστον 48 ώρες μεταξύ των συνεδριών, που είναι ο ελάχιστος χρόνος που απαιτείται για την επιδιόρθωση του δέρματος. Να φοράς προστατευτικά γυαλιά UV όταν χρησιμοποιείτε σολάριουμ. Να είσαι ενήμερη για τα φάρμακα που παίρνεις, όπως τα αντικαταθλιπτικά, τα αντιβιοτικά και το φάρμακο για το διαβήτη. Αυτά και άλλα φάρμακα μπορούν να μειώσουν την ικανότητα του δέρματος να αντέξει την υπεριώδη ακτινοβολία.

Read 433 times
Lingerie Center - Fashion Team

Lingerie Center - Fashion Team

Είμαστε μια ομάδα που λατρεύει την μόδα,ενημερώνεται μέσα από εκθέσεις και fashion shows.Σαν τα μικρά παιδιά που ψάχνουν στο ντουλάπι της γιαγιάς να ανακαλύψουν τις σοκολάτες έτσι και εμείς αναζητούμε κάθε στιγμή τις νέες τάσεις και περιμένουμε με ανυπομονησία.

Μαζί θα μάθουμε να κάνουμε συνδυασμούς ρούχων,εσωρούχων και μαγιό.

Το μόνο που χρειάζεται είναι στυλ και φαντασία! Θα ταξιδέψουμε σε ένα μαγικό κόσμο,ονειρικό, τον κόσμο της μόδας!


Cart0
Το καλάθι σας είναι άδειο!