Τι λένε τα ζώδια για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 

Για τον Kριό: το τετράγωνο της Αφροδίτης δεν ευνοεί τόσο τις ιστορίες αγάπης, αλλά ευνοεί τη διασκέδαση, πολύ προσοχή με τις διαμάχες, προσπάθησε να αποφύγεις περιττές παρεξηγήσεις κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας και μετά το δείπνο δώσε το μέγιστο της ενέργειας σου στο κρεβάτι!

Ιδανικό δώρο για τη γυναίκα Κριό που έχει ανάγκη από fun στιγμές:

s

Για τον Ταύρο: αυτή τη μέρα είναι εξαιρετική για εσένα, επειδή η Αφροδίτη είναι στο τρίγωνο του ουρανού σου. Πολύ γλυκό βράδυ ακολουθεί με λιγότερη σεξουαλικότητα και έκρηξη συναισθημάτων.

Ιδανικό ρομαντικό δώρο για τη γυναίκα Ταύρο που θέλει να αφιερώσει την ημέρα σε όμορφα συναισθήματα:

 s1

 

Για τον Δίδυμο: αυτή η μέρα μπορεί να είναι λίγο διασκεδαστική και όχι πολύ συναισθηματική, ωστόσο, πρέπει οπωσδήποτε να συζητήσεις με τον άνθρωπο που αγαπάς και στη συνέχεια ένα ωραίο δείπνο, μια καλή ταινία, μερικές ανταλλαγές ιδεών, πριν πάτε για ύπνο και ανάψει η φλόγα.

Ιδανικό δώρο για τη γυναίκα Δίδυμο που θέλει να κάνει την έκπληξη: 

s2

Για τον Καρκίνο: ο Άρης δημιουργεί ένα κλίμα έντασης και έτσι εάν η σχέση σου περνάει δυσκολίες, καλύτερα να παραμείνεις στο σπίτι και εκεί μπορεί να έρθουν οι συζητήσεις πιο ομαλά.

Ιδανικό δώρο για τη γυναίκα Καρκίνο που θέλει να φέρει νέα συναισθήματα χαράς και ερωτισμού στη σχέση: 

s3

 

Για τον Λέων: με αυτόν τον ουρανό, το σεξ γίνεται μια πολύ κυρίαρχη σκέψη για σένα, αλλά δεν πρέπει μόνο να σκεφτείς το σεξ αλλά και τα συναισθήματα. Το πάθος είναι πολύ ζωντανό και ο Άρης παρέχει πολλή ενέργεια που πρέπει να βρει μια έξοδο σε ερωτικό επίπεδο, αλλά προσπάθησε να δώσεις συναισθήματα έξω από το κρεβάτι στο πρόσωπο που αγαπάς.

Ιδανικό δώρο για τη γυναίκα Λέων που είναι sexy, αλλά και ρομαντική ταυτόχρονα: 

s4

 

Για τον Παρθένο: συνήθως δεν είσαι πολύ ρομαντική, αλλά αυτή τη μέρα η αστρολογική θέση της Αφροδίτης είναι πραγματικά ενδιαφέρουσα και θερμαίνει την καρδιά. Δευτερεύον πράγμα για εσένα το σεξ, χωρίς να χάνει την θέση που του αξίζει στη σχέση σου.

Ιδανικό δώρο για τη γυναίκα Παρθένο που αγαπά το σεξ, αλλά το 2019 τη βρίσκει περισσότερο ρομαντική:

s5

 

Για τον Ζυγό: Δυστυχώς το τετράγωνο της Αφροδίτης ξεκινάει κατά τη διάρκεια της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου και ως εκ τούτου η κατάσταση αυτή δεν είναι πολύ όμορφη. Μια αρχή συζητήσεων και παρανοήσεων πρέπει να παραμεριστούν το βράδυ. Ο Άρης βέβαια μπορεί ακόμα να πολεμήσει για την σεξουαλική διάθεσή σου.

Ιδανικό δώρο για τη γυναίκα Ζυγό που έχει τον Άρη στο πλευρό της τις δύσκολες στιγμές:

s6

Για τον Σκορπιό: Όμορφη μέρα για την αγάπη και τα συναισθήματα. Το βράδυ πρέπει να είναι πιο ρομαντικό, προσπάθησε να κερδίσεις την καρδιά του ατόμου που αγαπάς και κάνε ένα ωραίο δώρο. Ταινία στο σπίτι ή στο σινεμά και η έκπληξη έρχεται.

Ιδανικό δώρο για τη γυναίκα Σκορπιό που θέλει να κερδίσει την καρδιά του αγαπημένου της ξανά από την αρχή: 

s7

 

Για τον Τοξότη: Στην πραγματικότητα, ακόμα κι αν ο Άρης βρίσκεται σε καλή αστρολογική θέση και δίνει τόσες πολλές ερωτικές ενέργειες για να εκμεταλλευτείς κάτω από τα σκεπάσματα, η Αφροδίτη είναι στο δεύτερο αστρολογικό σπίτι και περιγράφει μια μέρα και μια βραδιά όπου θα ανησυχείς για όλα τα χρήματα που ξοδεύεις. Μην το κάνεις.

Ιδανικό δώρο για τη γυναίκα Τοξότη που θέλει να ξεχαστεί και να απολαύσει ερωτικές περιπέτειες:

s8

 

Για τον Αιγόκερω: Ίσως αυτό να είναι το καλύτερο βράδυ για να κάνεις μια δήλωση αγάπης. Ίσως ένα δαχτυλίδι να είναι on its way...

Ιδανικό δώρο για τη γυναίκα Αιγόκερω που βρίσκεται στην top ρομαντική στιγμή της ζωής της: 

s9

 

Για τον Υδροχόο: παρά την καλή ενέργεια που προέρχεται από τον Άρη, δυστυχώς, η Αφροδίτη διέρχεται στο δωδέκατο αστρολογικό σπίτι και σήμερα μπορεί να προκύψουν κάποιες επιπλοκές. Εδώ πρέπει να προχωρήσουμε με προσοχή και δεν πρέπει να υποτιμούμε τις ανάγκες του άλλου, γιατί διαφορετικά μπορεί να ξεσπάσει πόλεμος.

Ιδανικό δώρο για τη γυναίκα Υδροχόο που θα της δώσει τη δύναμη της αποπλάνησης: 

s10

 

Για τον Ιχθύ: Ο Άρης στο δεύτερο αστρολογικό σπίτι υποδηλώνει ότι ένα μεγάλο ακριβό δώρο στο πρόσωπο που αγαπάς έρχεται. Ίσως ένα δείπνο σε ένα πολυτελές εστιατόριο. Μπορείς όμως να μείνεις και σπίτι και να απολαύσεις μια θαυμάσια συναισθηματική συνενοχή.

Για τη γυναίκα Ιχθύ που θέλει να υπερβάλει λίγο την ημέρα του έρωτα: 

s11

Have fun!!!

Δείτε ολη τη Συλλογή μας Valentine's ΕΔΩ!

Read 206 times
Nancy - Lingerie Center

Nancy - Lingerie Center

Social Media, Fashion and travel addict!

I never stop exploring online for new trends in communication, street style, fashion, traveling and lifestyle!


Cart0
Το καλάθι σας είναι άδειο!