5 προκαταρκτικά παιχνίδια που δε φαντάστηκες ποτέ να δοκιμάσεις!
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Φερθείτε σαν ξένοι

Αυτός είναι ο τέλειος τρόπος να επαναφέρεις αυτές τις πρώτες πεταλούδες. Βγείτε και συζητείστε ο ένας για τον άλλον σαν να είναι η πρώτη φορά που συναντιέστε. Αυτή είναι μια ευκαιρία για τη γνωστή φαντασίωση του one night stand, χωρίς την ταλαιπωρία ή την απιστία.

Στο παιχνίδι αυτό, μπορείς να είσαι μια άλλη. Ντύσου, λοιπόν, κάπως έτσι: 

P P1 

Μην φιληθείτε

Μερικές φορές το «σχεδόν» φιλί μπορεί να είναι τόσο συγκλονιστικό όσο το φιλί. Όταν είστε ξαπλωμένοι είτε δίπλα-δίπλα είτε ο ένας πάνω από τον άλλο, προσέξτε αρκετά ώστε τα στόματα σας να είναι τόσο κοντά που τα χείλη μόλις που αγγίζονται. Αντ’ αυτού, αναπνεύστε βαθιά και αποφύγετε το φιλί. Είναι απλό, αλλά θα εκπλαγείτε με το πόσο ατμοσφαιρικά μπορούν να γίνουν τα πράγματα.

Συνδύασε το παιχνίδι αυτό με ένα ιδιαίτερο costume, που σίγουρα δεν περιμένει κανείς να δει πάνω σου

P3 P4 

Κάνε το απροσδόκητο

Αν όλες οι συναντήσεις σας αρχίζουν να φαίνονται αμήχανα παρόμοιες, μια από τις καλύτερες συμβουλές είναι να κάνεις την ανατροπή. Για παράδειγμα, εάν τη νύχτα κοιμάστε νωρίς, το πρώτο πράγμα το πρωί θα είναι μια σεξουαλική ιστορία. Συνήθως, σβήνετε τα φώτα; Άφησε τα ανοιχτά.

Για να αλλάξεις ό,τι έκανες μέχρι χθες , χρειάζεται να φοράς και κάτι που δεν έβαλες ποτέ ξανά: 

 P6 P7 

Χόρεψε του

Βάλε τον σύντροφό σου να καθίσει στο κρεβάτι, βάλε ένα τραγούδι που σε κάνει να νιώθεις σέξι και ξεκίνα να χορεύεις. Όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται, αυτό είναι μια δοκιμασμένη στρατηγική που αρέσει σε όλους τους άντρες ανεξαιρέτως! Θα ενθουσιαστεί με την αυτοπεποίθηση και τις κρυφές σου δυνατότητες!

Για να χορέψεις κάτι που θα μείνει στην ιστορία, βάλε κάτι τέτοιο:

P9 P10 

Ξαναζήστε τις καλύτερες στιγμές σας

Οι πρώτες ημέρες του ρομαντισμού φαίνονται μακρινές; Εμπνευστείτε. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει πριν από το σεξ - για παράδειγμα, πηγαίνετε σε ένα από τα μπαρ που συνηθίζατε να βγαίνατε και φορέστε τα ίδια ρούχα όπως στην αρχή της σχέσης σας. Στη συνέχεια, αργότερα τη νύχτα, κάντε μια κίνηση που κάνατε στο κρεβάτι που πραγματικά «άναβε» τη φωτιά και για τους δύο.

Για να ξαναζήσεις τον έρωτα από την αρχή, γίνε εσύ το πιο sexy δώρο του! 


 l7

Δείτε ΟΛΗ τη Συλλογή ΕΔΩ!

Read 852 times
Nancy - Lingerie Center

Nancy - Lingerie Center

Social Media, Fashion and travel addict!

I never stop exploring online for new trends in communication, street style, fashion, traveling and lifestyle!


Cart0
Το καλάθι σας είναι άδειο!