Επιστροφές & Αλλαγές | Κέντρο Εσωρούχων Lingerie Center
ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Επιστροφές - Αλλαγές

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ποιότητα των προϊόντων και με την αγορά σας.

Ο καταναλωτής έχει προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς για να υπαναχωρήσει και να επιστρέψει το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να αναφέρει τους λόγους. Από την πλευρά του, το ηλεκτρονικό κατάστημα οφείλει να του επιστρέψει τα χρήματα που πλήρωσε για την αγορά του προϊόντος συμπεριλαμβανομένων των αρχικών εξόδων αποστολής, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε από για την υπαναχώρηση.

Δεν θα πρέπει να έχουν υποστεί οποιαδήποτε επεξεργασία όπως πλύσιμο, μεταποίηση, λεκέδες και φθορά. Σε περίπτωση ανοίγματος της συσκευασίας ή και χρήσης του προϊόντος με οποιοδήποτε τρόπο, η αξία του αυτομάτως μειώνεται καθώς το προϊόν χαρακτηρίζεται ως μεταχειρισμένο και η εταιρεία διαθέτει το δικαίωμα να αρνηθεί την διαδικασία της αλλαγής ή της επιστροφής χρημάτων.

Προσφέρουμε την δυνατότητα αλλαγής και επιστροφής χρημάτων σε όλα τα προϊόντα εκτός από τα καλσόν, τις κάλτσες, τις ολόσωμες σέξι φόρμες, τα σέξι εσώρουχα (νεγκλιζέ, κορμάκια, το κάτω μέρος του εσωρούχου και τα baby-doll) για λόγους υγιεινής.

Στα προϊόντα με έκπτωση, όπως και στα εποχιακά προϊόντα (μαγιό,σύνολα παραλίας,πετσέτες θαλάσσης,φουσκωτά θαλάσσης,τσάντες θαλάσσης christmas collection) δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων αλλά αλλαγή με προϊόν της αντίστοιχης κατηγορίας.

Στην κατηγορία "Μαγιό Super Deals -70%" γίνεται αλλαγή σε μέγεθος ή σε προϊόν της ίδιας κατηγορίας. Δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή με προϊόν άλλης κατηγορίας.

 

Τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή-αλλαγή επιβαρύνουν τον πελάτη.Το κόστος αυτής της διαδικασίας (επιστροφή-αντικατάσταση προϊόντος-αποστολή) είναι 6 ευρώ τα οποία χρεώνονται στη αντικαταβολή σας.

Η διαδικασία είναι η εξής:

Σημειώνετε σε ένα χαρτί τα πλήρη στοιχεία σας και τα προϊόντα που επιθυμείτε προς αντικατάσταση και το τοποθετείται εντός του πακέτου.Καλείται την εταιρεία courier που σας παρέδωσε το πακέτο ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ των ΕΛΤΑ με χρέωση παραλήπτη (Lingerie Center) ώστε η χρέωση να γίνει με το δικό μας μειωμένο τιμολόγιο. Σε καμία περίπτωση δεν επιστρέφονται τα έξοδα αποστολής.

Όταν λάβουμε την επιστροφή σας θα αποστείλουμε τη νέα σας παραγγελία και η διαφορά που προκύπτει θα αφαιρεθεί ή θα προστεθεί στην αντικαταβολή των 6€.Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι το προϊόν που σας παραδόθηκε έχει κατασκευαστικό ελάττωμα, έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε. Η επιστροφή των προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση, θα γίνεται αποδεκτή εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη. Ταυτόχρονα, θα πρέπει το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (λιανική απόδειξη) και τη συσκευασία του.

Το προϊόν παραλαμβάνεται και ελέγχεται για την διαπίστωση του αναφερόμενου από τον πελάτη ελαττώματος.

Υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί αυτά από την Εταιρεία, θα γίνεται αντικατάσταση του είδους με όμοιο καινούριο, ή σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας με άλλο καινούργιο προϊόν αντίστοιχης ποιότητας και τιμής, ή αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, άλλως σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση, θα σας επιστρέφονται τα χρήματα της αρχικής αγοράς με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή σας.

Η διεύθυνση που θα αποσταλούν είναι:

Μεταμορφώσεως 29,Καλαμαριά,ταχυδρομικώς κωδικός 55132,τηλέφωνο 2310457836.

Εάν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων θα μας επιστρέψετε το δέμα σύμφωνα με τους παραπάνω όρους και προϋποθέσεις συνοδευόμενο από ένα χαρτί με τα στοιχεία στα οποία έγινε η παραγγελία γράφοντας και έναν αριθμό λογαριασμού στην Eurobank,Alpha Bank, Εθνική Τράπεζα ή Πειραιώς του ιδίου

Επιπλέον στην επιστροφή χρημάτων τα εξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη. Μπορείτε να στείλετε το πακέτο με δικής σας εταιρεία ταχυμεταφορών. Eάν επιλέξετε τα Elta Courier (θα δηλώσετε χρέωση παραλήπτη)θα αφαιρεθούν από το συνολικό ποσό των αγορών σας 3.00 ευρώ.Σε περίπτωση που υπάρχει "Επίδοση Σαββάτου" στην αρχική σας αγορά (ειδική χρέωση) θα αφαιρεθούν επιπλέον 2.50 ευρώ.


Cart0
Το καλάθι σας είναι άδειο!